Hyperice Hypervolt

5/5
GUIDE: Allt du behöver veta om hyperice Hypervolt.
En genomgående guide där du kan läsa mer om Hyperice populära massagepistoler - Hyperice Hypervolt.

Hyperice hypervolt - massagepistol

Hyperice Hypervolt massagepistoler är väldigt populära. I denna artikeln jämför vi deras olika modeller så att du kan välja rätt massagepistol från Hyperice. Dessutom får du nu även 10% rabatt när du handlar en massagepistol från Hyperice.

Rabattkod: 88K3D9SU

Gäller hela deras sortiment på ordinarie priser. 

Läs även vår guide Allt du behöver veta om massagepistoler för att få en bättre förståelse om vad en massagepistol är samt att du ska hitta den bästa massagepistolen för dig och din kropp.

Innehållsförteckning

Jämför hyperice hypervolt

Hypervolts massagepistoler är effektiva och populära då de hjälper till att lindra muskelsmärta, stelhet och ömhet samt öka blodcirkulationen. Det finns flera olika varianter av Hypervolt och nedan finner du ett urval av deras mest populära modeller. 

Deras massagepistoler i Hypervolt-serien har tre hastigheter och kan generera upp till 3 200 slag per minut. Trots deras fantastiska slaghastighet så är de väldigt tystlåtna och gör att du kan använda den nästan varsomhelst. 

Hypervolt massagepistol är ett utmärkt redskap för att hjälpa till med uppvärmning, återhämtning samt lindra spänningar i kroppen.

Hyperice hypervolt - populära modeller

Att tänka på när du ska handla hyperice hypervolt

När du ska köpa en massagepistol i Hypervolt-serien är det viktigt att du vet vad du är ute efter. På så sätt kan du välja vilken av deras modeller som passar för just dig och dina behov. Utöver produktbeskrivningarna ovan så är det även viktigt att ni läser produktrecensioner för respektive modell där ni kan ta del av vad andra kunder tycker. Generellt sätt när du letar efter en massagepistol är det alltid bra att ha nedan funktioner i åtanke:

  • Slaglängd: Beskriver vilken slaglängd massagepistolen har. D.v.s hur stort tryck klarar den innan motorn och batteriet stannar. Slagländen anges oftast i enheten millimeter.
 
  • Massagepistolens batteritid: Viktigt att kolla upp så att ni vet hur länge massagepistolens batteri håller innan ni behöver sätta den på laddning igen. 
 
  • Kvalitet: Läs andra kunders produktrecensioner och se hur deras upplevelse är. Känns massagepistolen rejäl eller plastig? Hur är hållbarheten? Hur mycket låter den när den är igång?
 
  • Massagepistolens funktionalitet: Vad har massagepistolen för egenskaper? Hur många olika munstycken finns det med i förpackningen? Har pistolen många olika nivåer av styrka och vibrationer? Hur många slag per minut klarar massagepistolen av?
 
  • Massagepistolens ljudnivå: Ljudnivån för din massagepistol är väldigt viktig. Vissa massagepistoler kan låta väldigt mycket och högt när den är igång. Undersök alltid ljudnivån för att se så att du hittar en massagepistol med en ljudnivå som passar både dig och din omgivning.

Hur använder man hyperice hypervolt?

Nu när du läst om vad du ska tänka på när du köper en massagepistol så är det dags att lära sig hur du kan använda en Hypervolt på bästa sätt. Nedan finner du instruktionsfilmer från Hyperice där du lär dig hur du kan använda deras massagepistol i olika situationer.

Hypervolt - Låren

Hypervolt - Vader

Hypervolt - Bröst

Hypervolt - rygg & nacke

Hypervolt - fötter

Hypervolt - Underarmar

flera användningsområden

Som ni ser kan ni använda er Hypervolt massagepistol på flera olika muskelgrupper. Det är ett effektivt och populärt redskap från Hyperice som används av allt från världsatleter till amatöridrottare. Självklart går det även att använda en den för ren njutning och skön massage för kroppen.

Om hyperice hypervolt

Hypervolt är massagepistolen framtagen av företaget, Hyperice som grundades 2010 och har sitt högkvarter i Irvine, Kalifornien i USA. 

Hyperice har sedan det grundades hela tiden utvecklat och hittat nya produkter för att hjälpa atleter och motionärer att nå sin fulla potential. Några ord från grundaren av Hyperice:

 

”At Hyperice, we strive to provide the innovation to help you move better, and the inspiration to reach your full potential.”

Hyperice samarbetar med flera världsstjärnor runtom i världen som använder deras produkter för att öka sina individuella prestationer. Några av de superstjärnor som använder Hyperice produkter idag är: 

  • Patrick Mahomes, NFL Quarterback, Super Bowl MVP
  • Ja Morant, NBA Rookie of the year (2019/2020)
  • Naomi Osaka, US Open Champion
  • Blake Griffin, NBA
  • Lindsey Vonn, Skidåkning
 

Är Hyperice Hypervolt farligt?

Nej, det är inte farligt att använda massagepistolen Hyperice Hypervolt. Men det är viktigt att du själv känner efter på kroppen och börja använda pistolen på de större muskelpartierna. Starta försiktigt med hastigheten och tryck tills det att du hittar det ultimata för just din kropp. Titta även igenom de instruktionsfilmer som är framtagna av Hyperice för att säkerställa att du använder din massagepistol rätt. 

Som med andra redskap så kan eventuella skador uppstå men då är det p.g.a. utförandet av användaren snarare än redskapet i sig. Det är alltid viktigt att läsa instruktionerna för just din modell innan användning.

Ibland ska man undvika att använda sin massagepistol. Exempel på dessa tillfällen är muskelsträckning, stukning/vrickning, inflammation, åderbråck, feber och graviditet.

Hur bra var artikeln?

Klicka på en stjärna för att betygsätta!

Betyg 5 / 5. Betyg: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.